تخمه های آفتابگردان که دارای درصد بسیار بالایی از پروتئین گیاهی هستند و سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع هستند، کمک قابل توجهی به این امر می کنند.
تخمه های آفتابگردان حاوی تعادل تخمه آفتابگردان چینی رنگی خوبی از مواد مغذی هستند.
بنابراین اگرچه تخمه آفتابگران ایرانی کالری بالایی دارند، اما به عنوان یک عنصر ارزشمند به حساب می آیند.
100 گرم تخمه آفتابگردان حدود 590 کالری دارد. باید به محتوای عالی اسید فولیک اشاره کرد.
آنها با داشتن 100 میکروگرم اسید فولیک در هر 100 گرم تخمه آفتابگردان، در این زمینه پیشرو هستند.
نیاز به اسید فولیک در این زمان به ویژه زیاد است که آن را به شرایط مطلوبی برای مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی تبدیل می کند.
با این حال، آفتابگردان ها تخمه آفتابگردان ریز در خارج از این فصل به خوبی رشد می کنند.
نیمی از آن چربی است که به شکل روغن بسته شده است.
90 درصد این چربی از اسیدهای چرب غیر اشباع مانند امگا 6 و امگا 3 تخمه شمشیری تشکیل شده است.
پروتئین 25 درصد از دانه های آفتابگردان را تشکیل می دهد و آنها را به منبع عالی پروتئین گیاهی تبدیل می کند.
تخمه آفتابگردان 20 درصد کربوهیدرات، 5 درصد باقیمانده فیبر، ویتامین های A، B1، B2، B6 و عناصر کمیاب منیزیم و کلسیم است. ویتامین A از بینایی حمایت می کند، ویتامین B به متابولیسم طبیعی انرژی کمک می کند و محتوای بالای منیزیم می تواند به حفظ سلامت عضلات و اعصاب و کاهش خطر درد عضلانی کمک کند.
کلسیم ثبات و استحکام دندان ها و استخوان ها را فراهم می کند، در انتقال تکانه های سلول های عصبی مهم است و در لخته شدن خون نقش دارد.
- منابع:
- تبلیغات: